Au Chant des Galipes

VERZY  Marne

EntrĂ©es froides    (cold starters)

 

 

 

Carpaccio de saumon   9€00

Salmon carpaccio

  

Assiette de 4 charcuteries   12€00

Plate of 4 charcuteries

 

Salade des Galipes   14€00

 Salad of the Galipes

EntrĂ©es chaudes   (hot starters)


 

 

Cassolette de boudin blanc de Rethel au Chaource   9€50

Cassolette of white pudding with Chaource

 

Noix de St Jacques aux poireaux   13€00 

Scallop with leek 

Free and easy creation

Make a website easily

Poissons   (fishes)


 

Dos de thon au beurre d'herbes citronnĂ©   13€00

Back of tuna with lemon herb butter

 

 

PavĂ© de truite Ă  la moutarde de Reims   14€00 

Trout steak with Rheims mustard

Viandes   (meat)

 

 

Steak Tartare    12€00  

Steak tartare

 

 

CarrĂ© d'agneau panĂ© aux olives noires   16€00

Rack of lamb breaded with black olive 

 

 

PavĂ© de veau aux morilles   18€00 

Veal steak with morilles

                                                     Fromages   (cheese)

 

 

                                  Assiette de trois fromages et salade   7€00

                                            Plate of three cheeses and salad

 

                                                

Desserts  


 

Dame Blanche     7€00

Vanilla ice cream with melted chocolate

 

                                               

GĂąteau de Reims au pain d'Ă©pices et crĂšme anglaise    7€00

Rheims cake with gingerbread and custard

 


Fondant au chocolat et glace vanille     7€00

Cake of chocolate with vanilla ice cream

Menu enfant  (Kid's menu)   9€ 50

 


Jambon blanc ou Steak haché

Boiled ham or minced beef


Frites  (French fries) 


Glace  (ice cream)